Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, määräaikainen, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, määräaikainen, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Lastenhoitajan tehtävät Kirstin varhaiskasvatusyksikössä.Palaamme juuri remontoituihin tiloihimme Kirstintie 11 osoitteeseen 29.7.19 alkaen.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kokemusta lastenhoitajan tehtävästä sekä moninaisuudesta.Kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta sekä hyviä tiimityötaitoja.

varhaiskasvatusyksikön johtaja Ritva Korpinen 043-8249064 ritva.koprinen@espoo.fi

Kirstin varhaiskasvatusyksikkö
Osoite: Kirstintie 11, 02760 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan