Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, määräaikainen - Ypäjän kunta

Liity Ypäjän varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon! Ypäjän kunnan varhaiskasvatus hakee palvelukseensa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.-30.6.2023.


Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sijoittuu pääsääntöisesti Heporannan päiväkotiin, jossa toimii kolme eri lapsiryhmää. Tämän lisäksi vuoroja voi tarvittaessa olla myös esiopetusryhmässä, joka sijaitsee Ypäjän kirjaston tiloissa vajaan kilometrin päässä päiväkodilta. Heporannan päiväkoti toimii myös perhepäivähoidon varahoitopaikkana.

Toivomme hakijalta lapsiin ja nuoriin suuntautuvien opintojen lisäksi kokemusta varhaiskasvatuksen tehtävistä. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia haasteellisissa tehtävissä. Toivomme sinulta hyvää monipuolista ja lapsilähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia osana tiimiä.

Hakijalta edellytetään varhaiskasvatuslain (540/2018 28 §:n tai siirtymäsäännösten 75 §:n) mukaista varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuutta. Eduksi katsotaan, mikäli hakijalla on voimassa oleva lääkehoitolupa sekä ensiapukoulutus tai hakija on kiinnostunut näiden suorittamisesta. Kelposten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan harkita myös muutoin tehtävään soveltuvaa hakijaa.

Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määrittyvät KVTES:n mukaan.

Lähetä hakemuksesi tehtävään Kuntarekryn Hae työpaikkaa-linkin kautta su 11.12.2022 kello 16:00 mennessä. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 50 ja niitä voidaan sopia jo haun ollessa käynnissä. Opiskelu- ja työtodistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.ypaja.fi/palvelut/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/
http://www.ypaja.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne-Mari Paloposki
vastaava varhaiskasvatuksen opettaja
p. 044 4352 015
anne-mari.paloposki@ypaja.fi
----
Sini Lilja
varhaiskasvatus-sivistysjohtaja
p. 050 5747 744
sini.lilja@ypaja.fi
(Ei tavoitettavissa 5.-9.12.2022)

Lisätietoja

Heporannan päiväkoti

Heporannan päiväkoti sijaitsee kunnan keskustassa Ypäjän kunnantalon välittömässä läheisyydessä. Päiväkodissa on alatalo, jossa toimii 1-3-vuotiaiden ryhmä Varsat sekä ylätalo, jossa toimivat 3-5-vuotiaiden ryhmä Ponit sekä sinne muodostuva uusi ryhmä. Esiopetusryhmä Pollet toimii kirjaston tiloiss avajaan kilometrin päässä päiväkodilta. Heporannan päiväkoti hoitaa tarvittaessa myös perhepäivähoidon varahoidon. Varahoitoa tarjotaan silloin, kun lapsen oma perhepäivähoitaja on koulutuksessa, lomalla tai sairaana.

Ypäjän kunta on vireä ja vehreä asuinkeskittymä Kanta-Hämeessä. Ypäjällä on monenlaisia palveluita asukkailleen ja olemme monen onnellisen ja iloisen asukkaan kotipaikka. Ypäjän kunta tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Ypäjän kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Perttulantie 22-24, 32100 Ypäjä
Ypäjän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat