Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Mäntymäki - Sipoon kunta

Haluatko olla mukana kehittämässä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja välittävässä kunnassa? Tule töihin energiseen ja lämminhenkiseen Sipoon varhaiskasvatukseen, jonka asiakkaat ovat tyytyväisiä! Käytössäsi on musakärry, muksubussi, liikuntavälinelainaamo, Soiva taideleikki ja Koko kunta leikkii!

Sipoon kunnan varhaiskasvatuspalvelut etsii vakituista VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA 22.8.2022 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan, sijoituspaikkana aluksi Mäntymäen päiväkoti.

Mäntymäen päiväkoti on Etelä-Sipoossa Söderkullan keskustassa sijaitseva päiväkoti. Monipuolisesta lähiympäristöstä löytyy sekä luontoa että liikuntapaikkoja, joissa voi leikkiä ja liikkua monipuolisesti. Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat retket myös pitemmälle.

Etsimme innokasta ja tiimityöskentelystä kiinnostunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa alle 3-vuotiaiden ryhmään. Lastenhoitajana tehtäviisi kuuluvat päiväkotiryhmän erilaiset hoito- ja kasvatustehtävät. Osallistut myös lasten varhaiskasvatuksen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle lämminhenkisen työyhteisön, joka ottaa hyvin vastaan uuden työntekijän.

Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, leikkipedagogiikan tuntemusta sekä kiinnostusta leikki- ja oppimisympäristöjen kehittämiseen. Toivomme sinun olevan joustava, organisointikykyinen, sosiaalinen ja tulevan hyvin toimeen sekä lasten että aikuisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta, positiivista asennetta sekä kokemusta pienryhmätoiminnasta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2302,04 e/kk + mahdolliset lisät. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 15.8.2022 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävä on uudelleen haussa, aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Iku Blomqvist 050 520 6456 tai iku.blomqvist(a)sipoo.fi.

Lisätietoja

Sipoon kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Mäntymäentie 1, 01150 Söderkulla
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat