Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua työskennellä esiopetuksessa koulun tiloissa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Martinkallion esiopetukseen Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Martinkallion esiopetukseen. Martinkallion koululla järjestetään Espoon suomenkieleisen varhaiskasvatuksen koordinoimaa esiopetusta ja siihen liittyvää varhaiskasvatusta. Tällä hetkellä tiloissa toimii kaksi ryhmää. Henkilöstöömme kuuluu kaksi kokenutta ja ammattitaitoista varhaiskasvatuksen opettajaa ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti oppimisen ilo ja lapsilähtöisyys.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa lasten hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta. Tärkeä osa työtäsi on lasten tukeminen ja tiivis yhteistyö huoltajien kanssa. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla yhdessä lasten ja tiimisi kanssa.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat ja varhaiskasvatuksen opettajat. Arjen työssä sinua tukevat myös varhaiskasvatusyksikön johtaja ja laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Meillä on töissä tiivis, ammattitaitoinen ja huumorintajuinen työyhteisö.

Työpaikan nimi ja osoite: Martinkallion esiopetus, Martinkallio 2, 02300 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Maiju Tuominen puh. 040-6365591, maiju.r.tuominen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoonlahden varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Martinkallio 2, 02300 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat