Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja,
Haluatko päästä osaksi Espoonlahden keskeisellä alueella toimivaa päiväkotia? Kiinnostaako sinua kehittää omaa ammatillista osaamistasti yhdessä kollegoiden kanssa? Entä koetko, että sinulla olisi työyhteisölle annettavaa ja me voisimme oppia sinulta?
Tule Merenkulkijan päiväkotiin rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Merenkulkijan päiväkotiin. Päiväkodissamme on 5 ryhmää 0-6-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 1-4-vuotiaiden Peränpitäjät-ryhmässä yhdessä työstään innostuneen varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan kanssa. Ryhmässä työskentelee myös erityisavustaja.

Pääset hyödyntämään työssäsi kollegoiden tukea. Laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä kieli- ja kulttuuriopettaja tukevat työtäsi ja ammatillista osaamistasi.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti osallisuus, lasten kohtaaminen ja yhdessä oppiminen.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Meille Merenkulkijalaisille on tärkeää arvostava kohtaaminen ja jokaisen kanssamme kulkevan hyvinvointi. Seurelaiset palkitsivatkin meidät vuoden 2021 Varhaiskasvatuksen parhaana työkohteena. Palkitsemisestamme voit lukea lisää täältä: https://www.seure.fi/ajankohtaista/vuoden-2021-paras-varhaiskasvatuksen-tyokohde-merenkulkijan-paivakoti/
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa jokaisen lapsen hyvinvoinnista ja oppimisesta. Tärkeä osa työtäsi on leikki ja leikillisyys.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että jokainen lapsi tulee ymmärretyksi omana itsenään.
Tässä työssä pääset ideoimaan ja innostumaan!


Työpaikan nimi ja osoite: Merenkulkijan päiväkoti, Kipparinkatu 10 02320 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen, mutta saattaa jatkua kesäkuun jälkeenkin.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme suomen kielen taitoa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista ratkaisukeskeistä asennetta sekä kykyä aidosti läsnä olevaan vuorovaikutukseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15712

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Anu Vartiainen, anu.vartiainen@espoo.fi puh.0503605307

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoonlahden varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Kipparinkatu 10, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat