Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Mikkelän päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Mikkelän päiväkotiin. Päiväkodissamme on 5 eri ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Esiopetus järjestetään samassa kiinteistössä toimivan Mikkelän koulun tiloissa. Haettava tehtävä sijoittuu joko alle kolmevuotiaiden ryhmään tai vaihtoehtoisesti 2-5-vuotiaiden ryhmään.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti osallisuus, positiivinen pedagogiikka ja ratkaisukeskeinen työote. Meille on tärkeää avoin ja keskusteleva ilmapiiri.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa lasten kasvatuksesta, opetuksesta sekä hoidosta. Tärkeä osa työtäsi on lasten sensitiivinen kohtaaminen, perheiden kanssa tehtävä yhteistyö sekä kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa.

Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että varhaiskasvatussuunnitelman mukainen toiminta toteutuu.
Tässä työssä pääset käyttämään luovuuttasi sekä heittäytymään leikin maailmaan. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla toimintaa yhdessä tiimikavereidesi kanssa.

Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työssä palkitsevinta on lasten hymyt ja oppimisen ilo.

”Me Mikkelän päiväkodin lapset saamme päivittäin olla yhdessä sellaisten aikuisten kanssa, ”jotka leikkivät meidän kanssamme, osaavat askarrella ja jumpata ja sellaisten, jotka rakentavat legoilla. Sellaisten, joiden syliin voi mennä ja jotka lukevat meille ja sellaisten, jotka rakentavat ja menevät meidän kanssa retkelle metsään ja pelaavat ja leikkivät.”

Mikkelän päiväkoti on ilmapiiriltään positiivinen, iloinen, kannustava ja innostunut. Yhteistyössä korostuvat avoin ilmapiiri, ymmärrys, kuuntelu ja perheen tukeminen kasvatustyössään.

Meille Mikkelän päiväkodissa on tärkeää, että sitoudumme työskentelemään positiivisen pedagogiikan ajatusten mukaisesti ja huomaamme lapsissa sekä toisissamme ja myös arjen pienissä hetkissä hyvät asiat.

Työpaikan nimi ja osoite: Mikkelän päiväkoti, Lanttikatu 7, 02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/mikkelan-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Henna Vanhakarhu-Kohonen,
henna.vanhakarhu-kohonen@espoo.fi, puh. 0406369642

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen pohjoinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Lanttikatu 7, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat