test

Haaveiletko joustavasta vuorotyöstä varhaiskasvatuksessa? Haluatko olla mukana luomassa turvallista kokopäiväpedagogiikkaa ja uuden työyhteisön toimintakulttuuria?

Oletko sensitiivinen varhaiskasvattaja ja yhteistyökykyinen tiimityöntekijä? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat kehittää omaa osaamistasi? Iloitsetko leikistä, luonnosta ja liikunnasta?

Monikon uusi päiväkoti avautui Leppävaaran keskustaan elokuussa 2021. Sijaitsemme loistavien kulkuyhteyksien varrella ja kävelymatkan päässä Leppävaaran palveluista. Päiväkodin viereltä löytyy niin metsä kuin urheilupuistokin. Monikon päiväkodissa on 6 ryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä. Tarjoamme tarpeen mukaan vuorovarhaiskasvatusta, olemme tarvittaessa avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 6-22.

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa, joka iloitsee lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Vaalimme hyvää yhteishenkeä ja haluamme työskennellä positiivisessa yhdessä oppimisen ilmapiirissä. Monikossa pääset vaikuttamaan työhösi, luomaan uutta ja kehittämään itseäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Työpaikan nimi: Monikon päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/monikon-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Riikka Immonen riikka.immonen@espoo.fi puh. 0406368570

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Veräjäpellonkatu 2-4, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat