Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, haluatko työskennellä yhteisöllisessä ja leppoisassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan? Tule Pohjois-Espooseen, Niipperin päiväkotiin rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Niipperin päiväkotiin, jossa on 4 eri ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Pääset työskentelemään lämminhenkisessä ja huumorintajuisessa tiimissä, jossa arvostamme aitoa läsnäoloa arjessa. Meille on tärkeää laadukas vuorovaikutus sekä lasten ja perheiden sensitiivinen kohtaaminen. Arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Arjen työssä sinua tukevat esihenkilösi lisäksi ryhmän/päiväkodin muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat ja opettajat. Meillä on yhteisöllinen, huumorintajuinen ja arvostava työyhteisö, jossa apua ja tukea saa aina.

Työpaikan nimi ja osoite: Niipperin päiväkoti, Alajuoksu 1, 02920 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen, 9.1.-22.6.2023

Tehtävä täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme hyvää suomenkielen taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15683

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Johanna Huiko, 040 6366152 johanna.huiko@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen pohjoinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Alajuoksu 1, 02920 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat