Skip to main content
test

Nuumäen päiväkodin varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei lastenhoitaja, tule Nuumäen päiväkotiin Espoon Viherlaaksoon rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta.

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään 18.9.2023-28.7.2024. Päiväkodissamme on 6 eri ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 2-4- vuotiaiden Mörrilaakson ryhmässä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti leikki, positiivinen pedagogiikka ja kieli, kulttuuri ja katsomus.

Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti. Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tehtäväsi: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa lasten hyvinvoinnista ja päivän kulusta siten, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi sensitiivisesti. Tärkeä osa työtäsi on toimia pienryhmässä ja näin saada selville lasten mielenkiinnon kohteet, vahvuudet ja tarpeet. Yhteistyössä muiden tiimin varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että vuorovaikutus ja vuoropuhelu vanhempien kanssa on avointa ja luottamusta herättävää. Tässä työssä pääset käyttämään omia vahvuuksiasi. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla yhdessä lasten ja tiimin kanssa unohtamatta koko työyhteisön vahvuuksia.

Tervetuloa joukkoomme!

Työpaikan nimi ja osoite: Nuumäen päiväkoti, Nuumäentie 2, 02710 Espoo Työaika: 38 h 15 min/viikko

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Tämä työpaikka on esteetön.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/nuumaen-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja
Katja Karlsson
P. 0468771448
katja.karlsson@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran palvelualue/Länsi

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen. Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Nuumäentie 2, 02710 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat