test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Oulun kaupunki

Haettavana on VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAN määräaikainen tehtävä Kuivasrannan päiväkodissa ajalle 24.1.2022 - 3.6.2022. Tehtävä sijoittuu 3-5-vuotiaiden ryhmään.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 28§) mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Eduksi luetaan osaaminen tai innokkuus toteuttaa varhaiskasvatusta päiväkotimme toimintatapojen mukaisesti: Puoli päivää pihalla- toiminta, oppimista oivaltaen ja hyvinvointia lisäten. Vihreä lippu- kestävän kehityksen ohjelman toteuttamista. Eduksi luetaan myös päiväkodin monimuotoisen oppimisympäristön hyödyntäminen kasvatuksessa ja opetuksessa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/58/2022. Hakemus on toimitettava 18.1.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/kuivasrannan-paivakoti/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Ulla Arnici, sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi tai puhelimitse 044 703 5467 tiistaina 11.1.2022 klo 9-11.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Kuivasrannan päiväkoti

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kuivasrannantie 6, 90540 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat