Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua työskentely alle 3v. lasten ryhmässä? Tule Painiityn päiväkotiin Espooseen Ruusulaakson ryhmään rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta! Täällä tarjolla on iloinen ja työstään motivoitunut työyhteisö sekä työtäsi arvostava asiakaskunta.

Päiväkodissamme on 13 eri ryhmää ja toimimme kahdessa samalla tontilla olevassa rakennuksessa (valmistuneet 2015 ja 2019). Painiityn asuinalue on rauhallinen pientaloalue Leppävaarassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Leppävaaran juna-asemalta kulkee suora bussiyhteys ja Konalan asemalta on kävelymatka.

Toiminnan keskiössä meillä ovat positiivinen pedagogiikka, leikki ja liikkuminen. Painiityn päiväkodissa on moderni toimintaympäristö ja upeat puitteet liikkumiseen. Kaikilta kasvattajilta odotamme kiinnostusta lasten liikunnallisten taitojen tukemiseen ja kehittämiseen sekä innokkuutta lasten päivittäiseen liikkumaan aktivoimiseen. Lähellä sijaitsevat metsät ja lähiliikuntapaikat ovat osa oppimisympäristöämme. Olemme mukana Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmassa. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti ammatillisuus, työnilo ja huumori. Meille on tärkeää, että toimimme arvostavan vuorovaikutuksen hengessä. Jokaisen työpanos on tärkeä yksikön työilmapiirin rakentamisessa ja Painiityssä kaikki olemme sitoutuneet auttamaan toinen toisiamme. Lähimmiksi työkavereiksesi saat Ruusulaakson muut kasvattajat Tiinan ja Jaanan. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä toisen pienenmpien lasten ryhmän kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Painiityn päiväkoti, Painiityntie 21, 02680 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Aloitusajan suhteen voimme joustaa ja työ jatkuu mahdollisesti myös kesäkuun jälkeen. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme hyviä tiimityöntaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/50539

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja sari-nina.kaidesoja@espoo.fi p. 0406688013

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit, Painiityn päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Painiityntie 21, 02680 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Espoon kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat