Skip to main content
test

Pikkukarhun päiväkotiin on nyt haussa varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Mesikämmenien iloiseen ryhmään!

Pikkukarhun päiväkodissa toimii kolme lapsiryhmää: Mesikämmenet, Hunajatassut ja Tahmatassut. Päiväkotimme sijaitsee Karhusuon rauhallisella pientaloalueella metsän siimeksessä.
Talossa on hyvä työilmapiiri ja henkilökuntamme on työhön sitoutunutta ja motivoitunutta. Autamme toisiamme yli ryhmärajojen yhteisvastuullisesti. Työyhteissömme on positiivinen ja huumorintajuinen.

Mesikämmenien opettaja Satu ja lastenhoitaja Aada sekä kaikki innokkaat ja taitavat 2-5 v. Mesikämmenet odottavat sinua ryhmäänsä.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan. Metsäretket ovat keskeinen toimintatapamme ja olemme mukana Vasu todeksi-arki liikkuvaksi-hankkeessa. Sen myötä liikkuminen on iso osa päivittäistä toimintaamme. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Työpaikan nimi ja osoite: Pikkukarhun päiväkoti, Tervamäki 2, 02810 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15854

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Katariina Durczok, puh. 0468771128

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen pohjoinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Tervamäki 2, 02810 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat