Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Saarniraivion päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Saarniraivion päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Etsimme iloiseen joukkoomme reipasta ja innovatiivista lastenhoitajaa ryhmään, jossa on tällä hetkellä 13, 1-4-vuotiasta lasta. Lastenhoitajan lisäksi ryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa. Ryhmä toimii tällä hetkellä Hösmärin päiväkodin tiloissa. Päiväkoti sijaitsee keskeisellä paikalla, josta on lyhyt matka mm. alueen lähipuistoihin ja metsään.Saarniraivion päiväkotiin kuuluu neljä päiväkotiryhmää ja Suviniityn ryhmäperhepäiväkoti sekä Suviniityn avoin päiväkoti ja kerhot. Kokonaisuudessa tarjoutuu mahdollisuus päästä suunnittelemaan toimintaa erilaisissa varhaiskasvatusmuodoissa työskentelevien työtovereiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään valmiutta itseohjautuvuuteen ja rohkeutta työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa. Hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä kehittävä työote antavat mahdollisuuden kehittyä omassa ammatissaan yhdessä tiimin kanssa.

Arvostamme valmiutta työskennellä monikulttuuristen lasten ja perheiden kanssa positiivisella ja sensitiivisellä tavalla jokaisen yksilönä huomioiden. Työtoverina toivomme sinulta joustavuutta, avoimuutta ja halua työskennellä yhdessä sovitun ja yhteisen päämäärän eteen.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Linda Niskanen linda.niskanen@espoo.fi

Saarniraivion päiväkoti
Osoite: Saarniraiviontie 8, 2770,

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan