VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJA  sijaisuudet - Raahen kaupunki

Haemme Raahen kaupungin varhaiskasvatukseen lastenhoitajia eri toimintayksikköihimme (päiväkoti, ryhmis) määräaikaisiin, eri mittaisiin sijaisuuksiin toimikaudelle 2020 - 2021 (aloitus aikaisintaan 17.8.2020)

Kirkkokadun ja Onnelan päiväkodin osalta tulee olla mahdollisuus tehdä vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Toivomme hakijalta pontta tarttua uusiin haasteisiin, sitoutuneisuutta alueeseen ja työhön sekä sen kehittämiseen. Ammattiosaamisen lisäksi yhteistyö- sekä työyhteisötaidot ovat edellytyksenä tehtävän hoitamiselle. Sitoutuminen Raahen kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden yhteisten tavoitteiden toteutumiseksi sekä perehtyneisyys Varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin edellytetään.

Valittujen tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus tehdään sähköisesti kuntarekry.fi - sivustolle.
Hakemuksessa pyydetään ottamaan kantaa mahdollisuuteen tehdä vuorotyötä


Lisätietoja

http://www.raahe.fi/opetus ja varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkotien johtajat

Raahen kaupunki, Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Varhaiskasvatus
Osoite: Rantakatu 5 D, Brain Center, 1. krs. Raahe, 92101 Raahe

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 26 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää, tehdä työtä ja harrastaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.