Skip to main content
test

Hei tuleva lastenhoitaja tai lastenohjaaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia tai mielellään valmistumisvaiheessa oleva lähihoitaja/lastenohjaaja varhaiskasvatuksen lastenhoitajien eri pituisiin sijaisuuksiin eri puolille Espoota.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa ryhmän lasten hoidosta, huolenpidosta, kokopäiväpedagogiikasta. Tärkeä osa työtäsi on tunnetaitojen opettamista.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että työilmapiiri on salliva ja kannustava.
Tässä työssä pääset ihmettelemään maailmaa lasten kanssa. Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla toimintaa yhdessä tiimisi kanssa.

Arjen työssä sinua tukevat muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat sekä varhaiskasvatuksen opettaja, joka toimii myös tiiminvetäjänä.

Monipuoliset henkilöstöetumme ovat käytettävissäsi riippuen työsuhteesi pituudesta: edistämme joukkoliikenteen käyttöä työsuhdematkalipuilla, tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi sekä mahdollistamme maksuttomat liikuntaryhmät ja uimahallikäynnit.

Työpaikan nimi ja osoite: Suomenkielinen varhaiskasvatus
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimus:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Arvostamme mielellään loppuvaiheen alan opintoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Omaathan sopivaa reipasta asennetta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Arvostamme lisäksi lämminhenkistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä kohdata vanhemmat ja lapset yksilöllisesti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/kunnallinen-varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat varhaiskasvatusyksikön johtajat. Yhteystiedot löydät : https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/kunnallinen-varhaiskasvatus

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: ., 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Espoon kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat