Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Lippajärven päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Lippajärven päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Lippajärven päiväkodissa. Töiden aloitus Simpukat ryhmässä, jossa on 1-3 -vuotiaita lapsia.Lippajärven päiväkoti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella, hyvin retkeily- ja ulkoilumaastojen keskellä. Päiväkodissamme on kuusi lapsiryhmää 1-6 -vuotiaille lapsille. Lippajärven päiväkodissa arvostamme lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä kunnioittavasti. Työskentelemme lasten mielenkiinnonkohteista sekä tarpeista käsin, arvostaen vanhempien osallisuutta ja asiantuntijuutta lastensa asioissa.Lippajärven päiväkodissa on lämminhenkinen, kehitysmyönteinen ja toiset huomioiva ilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän osaamista ja asiantuntemusta.Työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuriedun, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä ja taloudellista tukea kouluttautumiseen.Hakemuksia käsitellään vk 31 alkaen, jonka jälkeen kutsutaan haastatteluun. Lisätietoja paikasta voi kysellä 29.7.2019 alkaen.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.
Arvostamme lämminhenkistä otetta ja joustavuutta.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Johanna Lemettinen 040 505 0371 Lisätietoja 29.7.2019 alkaen

Lippajärven päiväkoti
Osoite: Tammihaantie 6, 02940 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan