Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Tuomarilan päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Tuomarilan päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä Tuomarilan päiväkodissa, esiopetusryhmässä.Päiväkodissamme on kaikkiaan kuusi lapsiryhmää ja n. 100 lasta. Arvostamme erityisesti luonto ja liikuntakasvatusta ja päiväkotimme sijaitsee alueella joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet niiden toteuttamiseen.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja

varhaiskasvatusyksikön johtaja Riitta Raitio 050 5168689

Tuomarilan päiväkoti
Osoite: Puistotie 24, 02760 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan