Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Suvelan päiväkoti - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä: Etsimme pirtsakkaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa meille Suvelan päiväkodin 1-5-vuotiaiden vuorohoitoryhmään. Ryhmässä työskentelee lisäksesi 1 varhaiskasvatuksen opettaja sekä 2 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.
Olemme auki arkisin klo: 06-22 tarpeen mukaan ja työvuorot sijoittuvat tälle ajalle.

Kasvatusperiaatteemme on kannustavassa, turvallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä kasvattaa itseensä luottavia, suvaitsevaisia ja elämän myönteisiä lapsia yhteystyössä perheiden kanssa. Suomen kieli on vahvassa roolissa toiminnassamme ja huomioimme sen kaikissa arjen tilanteissa. Keskitymme aitoon vuorovaikutukseen ja leikkiin, meillä saa myös hassutella!

Suvelan alueella uskomme jokaisen lapsen menestystarinaan! Tervetuloa meille, taloon, josta voit oppia jotain uutta!

Työpaikan nimi: Suvelan päiväkoti

Työaika: 38,15/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta, positiivista työotetta sekä lapsilähtöistä työtapaa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kokemusta varhaiskasvatustyöstä, projektityyppisestä työskentelytavasta sekä omasta kiinnostuksesta kehittää omaa ja koko talon pedagogiikkaa ja toimintaa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatuksen_toimipaikat/kunnalliset_paivakodit/espoon_keskus/suvelan_paivakoti

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa
Jasmi Tammilehto
jasmi.tammilehto@espoo.fi
p. 0405077584

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Osoite: Kirstintie 18, 02760 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.