Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Suvelan päiväkoti - Espoon kaupunki

Etsimme positiivista, joustavaa ja ratkaisukeskeistä lastenhoitajaa, joka on innostunut toimimaan monikielisessä ja monikultturisessa toimintaympäristössä.

Pääset työskentelemään innostavassa ja ammatillisessa tiimissä ja työyhteisössä. Ryhmässä on 3-5v. lapsia. Pääset tiimiin jossa on sinun lisäksesi on yksi varhaiskasvatuksen opettaja ja toinen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Suvelan päiväkoti sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä, kävelyetäisyydellä Tuomarilan ja Espoon keskuksen juna-asemista.

Suvelan päiväkodissa on 5 ryhmää: Varpuset on esiopetusryhmä, Tintit ja Sirkut 3-5v. ryhmiä. Satakielet on 1-3v. ryhmä ja Peukaloiset on 1-5v. ryhmä.

Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatussuunnitelman mukaista ja sensitiivistä työotetta, kiinnostusta monimuotoiseen varhaiskasvatukseen. Tiimityöskentelytaidot ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävässä.

Tehtävä alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.


Työpaikan nimi: Suvelan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme: Aikuista joka tekee työtä osallistavalla otteella ja pystyy hyvin muokkautumaan erilaisiin tilanteisiin.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Jarno Kivinen, 040-5068781, jarno.kivinen@espoo.fi tai varajohtaja Jenni Nevalainen, 040-6394852, jenni.nevalainen@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen eteläinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kirstintie 18, 02760 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat