Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Tuomarilan päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Tuomarilan päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen varahenkilön tehtävä Espoon keskuksen alueella, 'kotipesänä' Tuomarilan päiväkoti. Varahenkilö työskentelee alueen varhaiskasvatusyksiköissä suunniteltujen sekä ennakoimattomien poissaolojen sijaisena.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin toimintaympäristöihin

varhaiskasvatusyksikön johtaja Riitta Raitio 0505168689 varhaiskasvatuksen opettaja Sanna Kaikkonen 0468771580

Tuomarilan päiväkoti
Osoite: Puistotie 24, 02760 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan