Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Tuomarilan päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa vakinaiseen tehtävään. Päiväkodissamme on kuusi ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Toimintakaudella 22-23 tulet työskentelemään 1-3 -vuotiaiden ryhmässä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti yhteisöllisyys sekä luonto ja liikuntakasvatus. Meille on tärkeää, että voimme varmistaa kaikille yksikön lapsille hyvän varhaiskasvatusarjen.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työskentelet osana tiimiä tuoden siihen osaamisesi ja tehtävässäsi korostuu hoiva ja huolenpito.

Työpaikan nimi ja osoite: Tuomarilan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15720

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Riitta Raitio p 0505168689 , Ymmerstan päiväkodin johtaja Taija Pennanen p. 0405211743

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen eteläinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView


Osoite: Puistotie 24, 02760 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat