Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Tuusulan kunta

Tuusula - tekemisen taidetta!


Tuusulan kunnan varhaiskasvatuspalvelut on aikaansa seuraava ja innovatiivinen palveluorganisaatio, joka rakentaa palvelunsa yhdessä lasten ja vanhempien kanssa.

Haemme Roinilan päiväkotiin VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 7.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme iltahoidosta vastaavaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Iltahoidosta vastaava ei ole kiinnitetty tiettyyn lapsiryhmään ja hän vastaa iltahoidosta aina lasten hoitoajantarpeista riippuen. Ajankohtina, jolloin iltahoidolle ei ole tarvetta, työskentely tapahtuu päiväkodin normaalien aukioloaikojen puitteissa. Lastenhoitajana osallistut laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamiseen ja kehittämiseen kasvattajatiimissä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hakijalta vankkaa vuorovaikutus- ja yhteistyöosaamista sekä vasun/leopsin mukaisia työskentelytapoja, kuten leikin ja oppimisympäristön monipuolista hyödyntämistä.

Toivomme kehittävää työotetta lapsen osallisuuteen, tunnetaitojen tukemiseen, fyysiseen aktiivisuuteen ja digikasvatukseen. Arvostamme positiivisen pedagogiikan osaamista. Tarjoamme haastavaa ja mielenkiintoista työtä ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi säännöllisillä koulutuksilla.

Tehtävän palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Lastenhoitajan peruspalkka on 2396,39€/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan ennen työsopimuksen allekirjoitusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Ellen Pruikkonen, puh. 040 314 4230.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, (04/2002).

Jätä hakemuksesi sähköisesti 2.12.2022 mennessä osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat Liitä hakemukseen mukaan myös ansioluettelosi.

Tutustu työnantajaan
  • Tuusulan kunta
  • Työpaikka
  • tuusula-4329
  • 17.11.2022 - 2.12.2022 23:59
  • KuntaTuusulaUusimaa

Yhteystietomme

päiväkodin johtaja Ellen Pruikkonen, puh. 040 314 4230.

Sinulle suositellut työpaikat