Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (uusintahaku) - Kirkkonummen kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (uusintahaku) - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan Kartanonrannan päiväkodissa on haettavana esiopetusryhmän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus ajalle 4.11.2019-28.06.2020

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatusta sekä toimit kasvunkumppanina lapsen yhtenäisellä oppimispolulla. Toimintamme perustuu työntekijälähtöiseen toimintakulttuuriin, jossa työntekijät ovat mukana asettamassa omalle toiminnalleen tavoitteita, arvioimassa laatua sekä ennakoimassa ja kehittämässä toimintaansa.

Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista lapsen hoivan ja huolenpidon toteuttamisesta varhaiskasvatuksessa.
Varhaiskasvatuslain 28$ (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimus.

Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan 28.10.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/kartanonrannan-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Kartanonrannan ja Laajakallion vs. päiväkodin johtaja Pia Saranpää puh.040 126 9632 etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Varhaiskasvatus, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Suomenkieliset päiväkodit, Kartanonrannan päiväkoti
Osoite: Kartanonkuja 1, 02450 Sundsberg

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL-joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.