Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (varahenkilö) - Kangasalan kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (varahenkilö) - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungissa on haettavana 31.5.2019 klo 15.00 mennessä kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajan (varahenkilö) vakituista työsuhdetta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat (varahenkilöt) valitaan 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan Kangasalan kaupungin varhaiskasvatuksen palvelualueelle siten, että sijoituspaikat palvelussuhteen alussa ovat Harjunsalon päiväkodissa, joka on ympärivuorokautista hoitoa tarjoava yksikkö.

Kelpoisuusehdot ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus: tehtävään soveltuva kasvatus-ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
http://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/

Lisätietoja antavat Harjunsalon päiväkodinjohtaja Tiina Annala puh. 050 5975717 ja Suoraman päiväkodinjohtaja Katri Jaakkola puh. 050 597 5718.

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus
Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Tutustu työnantajaan