Skip to main content
test

Varhaiskasvatuksen kiertävän varahenkilön määräaikainen tehtävä on avoinna Kyläsepän, Tähkätaskun, Palotornin, Takamaan, Vahannan, Kaiharin, Mutalan ja Kurun päiväkodeissa ajalle 8.8.2022-2.6.2023. Varahenkilö toimii näissä päiväkodeissa sijaisena turvallisena aikuisena lapsille vakituisen työntekijän poissaollessa.
Tehtävä edellyttää ammatillisen osaamisen lisäksi joustavuutta, muutoksensietokykyä ja hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta pitkien välimatkojen vuoksi.

Toimintamme perustuu lapsen osallisuuteen, pienryhmätoimintaan ja laadukkaaseen pedagogiikkaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja opetusalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, johon sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää voimassaoleva rikosrekisteriote. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään heti soveltuvan hakijan löytyessä.
Haku päättyy 7.8.2022.

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jani Lahnavik, päiväkodin johtaja, jani.lahnavik@ylojarvi.fi, p. 050 523 3133

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivinen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elämäntapoja.


Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat