Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Espoon keskuksen alueella - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Espoon keskuksen alueella - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Etsimme oma-aloitteista, tiimityötaitoista lastenhoitajaa Espoon keskukseen, Muuralan pienalueelle, kiertäväksi varahenkilöksi. Kotipaikkana toimii Nupurin päiväkoti.Tehtäviin kuuluu henkilökunnan sijaistaminen alueen varhaiskasvatusyksiköissä. Alueella toimii isoja useamman ryhmän päiväkoteja, pienempiä kahden ryhmän päiväkoteja ja ryhmäperhepäiväkoteja.Työaika on pääsääntöisesti klo 8-16 välisenä aikana.Kiertävälle varahenkilölle maksetaan erillinen lisä 41,21€/kk.Työn aloitus sopimuksen mukaan.Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään :- joustavuutta reagoida nopeiisinkin muutoksiin ja siirtymiin työpäivän aikana.- valmiutta kohdata erilaisia työyhteisöjä ja kykyä ottaa haastaviakin tilanteita haltuun.- hyviä vuorovaikutustaitoja ja sensitiivisyyttä.
Arvostamme joustavuutta, arkijärkisyyttä, positiivista otetta työhön.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jaana Mertaniemi 046 8771538 jaana.mertaniemi@espoo.fi

Nupurin päiväkoti
Osoite: Brobackantie 1-3, 02820 Espoo

Tutustu työnantajaan