Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Matinkylä-Olari alueella - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä: Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävään kuuluvat lyhyet ja pidemmät sijaisuudet eri lapsiryhmissä muuttuvien tilanteiden mukaan. Tarvittaessa varahenkilömme auttaa myös alueen muita toimipisteitä. Edellytämme sinulta joustavuutta ja kykyä toimia eri tiimien jäsenenä.

Työpaikan nimi: Matinkylä-Olari alue, Opinmäen päiväkoti

Työaika: 38h 15 min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Arvostamme työkokemusta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatuksen_toimipaikat/kunnalliset_paivakodit/matinkylaolari/opinmaen_paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin varhaiskasvatus
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-03-2180-20
  • 4.1.2021
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2148,18€/kk
  • 13.10.2020 - 26.10.2020 15:45
  • VarhaiskasvatusOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Tehtävästä lisätietoja antaa
Eija Kärkkäinen 0438266717

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin varhaiskasvatus
Osoite: Lillhemtintie 1, 02250 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.