Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Niipperin päiväkoti - Espoon kaupunki

Hei lastenhoitaja, haluatko työskennellä kokeilevassa ja leppoisassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan? Tule Pohjois-Espoon alueelle, ensisijaisesti Niipperin päiväkotiin rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen varahenkilöksi Niipperin, Kalajärven ja Järvenperän alueille. "Kotiyksikkösi" on Niipperin päiväkoti, jossa on 4 eri ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Pääset työskentelemään kaikissa ryhmissä ja myös alueen eri päiväkodeissa, tehtävänäsi on sijaistaa ryhmien vakituista henkilökuntaa.

Meille on tärkeää laadukas vuorovaikutus sekä lasten ja perheiden kohtaaminen aidosti. Arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Varahenkilönä sijaistat eri yksiköissä tarpeen mukaan. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat yhdestä päivästä useaan viikkoon.

Arjen työssä sinua tukevat esihenkilösi lisäksi ryhmän/päiväkodin muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat ja opettajat. Meillä on lämminhenkinen, huumorintajuinen ja arvostava työyhteisö, jossa apua ja tukea saa aina.

Työpaikan nimi ja osoite: Niipperin päiväkoti, Alajuoksu 1
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen ja täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15683

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen pohjoinen varhaiskasvatus, Päiväkodit
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-2396-22
  • Sopimuksen mukaan - 2.6.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2261,06 €/kk + varahenkilölisä 42,97€
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 22.9.2022 - 3.10.2022 15:45
  • KuntaVarhaiskasvatuksen lastenhoitajatOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Johanna Huiko, 040 6366152, johanna.huiko@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen pohjoinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Alajuoksu 1, 02920 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat