Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja!

Haemme lastenhoitajaa varahenkilöksi määräaikaiseen tehtävään Pisan päiväkotiin. Päiväkodissamme on viisi lapsiryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Työhösi kuuluu varhaiskasvatuksen työntekijöiden sijaistaminen heidän lomiensa ja äkillisten poissaolojensa aikana kaikissa ryhmissä sekä tarvittaessa alueen muissa päiväkodeissa työskenteleminen.

Varahenkilönä olet tärkeä osa työyhteisöämme. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että laadukas varhaiskasvatus toteutuu varhaiskasvatuksen perusteiden mukaisesti.

Pisan päiväkoti toimii tällä hetkellä Nöykkiönniityn päiväkodissa (Nöykkiönniitty 1), joka toimii Pisan päiväkodille väistötilana vuoden 2022 loppuun saakka. Vuoden alusta 2023 pääset aloittamaan työsi Pisan päiväkodin juuri remontoiduissa tiloissa. Pisan päiväkoti sijaitsee kauniilla paikalla, luonnon ympäröimänä, päättyvän tien päässä.

Työpaikan nimi ja osoite: Pisan päiväkoti, Vanha Pisantie 16, 02280 Espoo (1/2023 alkaen), Nöykkiönniitty 1, 02330 Espoo (12/2022 saakka).
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävä täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15686

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Niina Kareinen, 040 507 8684, niina.kareinen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Vanha Pisantie 16, 02280 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat