Skip to main content
test

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen varahenkilön tehtävään elokuussa 2022 aukeavaan Vermon päiväkotiin!

Päiväkodissamme on 6 lapsiryhmää, joista toimintavuotena 2022-2023 yksi tulee olemaan esiopetusryhmä. Uusissa, upeissa tiloissamme korostuu toiminnallisuus ja ryhmien välisen yhteistyön mahdollisuus. Varahenkilönä toimit lastenhoitajana Vermon päiväkodin eri ryhmissä tai tarvittaessa muissa lähialueen yksiköissä. Varahenkilön tehtävästä maksetaan erillinen kuukausittainen lisä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti positiivisuus sekä yhdessä tekeminen ja osaamisen jakaminen. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi ja aikuinen tulee kuulluksi ja saa olla osallisena Vermon päiväkodissa.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana olet osa moniammatillista tiimiä tuoden oman ammattitaidon ja osaamisen varhaiskasvatuksen arkeen. Yhteistyössä muiden työyhteisön jäsenten kanssa huolehdit siitä, että laadukas varhaiskasvatus toteutuu päivittäin.

Jos nämä asiat saavat sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti! Päiväkotimme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, aivan Mäkkylän juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Työpaikan nimi ja osoite: Vermon päiväkoti, Vermonkuja 4, 00370 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Tehtäväkohtainen palkka: 2261,06 €/kk + varahenkilölisä 42,13€/kk

Tehtävä täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme avointa, positiivista asennetta sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Joustavuus on yksi varahenkilön tärkeimmistä ominaisuuksista. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olethan sensitiivinen ja lapset yksilöllisesti huomioiva.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/67914

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Miia Sultsi, miia.sultsi@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Vermonkuja 4, 00370 Helsinki
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat