Skip to main content
test

Haluatko asteen verran paremman työpaikan? Tulepa töihin Oulun kaupungin varhaiskasvatukseen!
Meillä tutkitusti viihdytään työssä: saat kannustavat ja innostavat työkaverit ja esihenkilön. Saat kehittyä ja kouluttautua, ja halutessasi pääset myös työkiertoon. Olemme aina kansallisen kehittämisen kärjessä. Meistä alkaa oululainen yhtenäisen kasvun ja opin polku. Tule lapsiystävälliseen Ouluun tekemään kulttuuri-ilmastonmuutosta!

Tule Värttöön varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi!

Haettavana on VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAN vakinainen tehtävä Värtön päiväkodissa. Etsimme joukkoomme innostunutta ja sensitiivistä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sisarusryhmään, jossa on 1-4-vuotiaita lapsia. Odotamme sinulta positiivista työotetta ja rohkeutta kokeilla uusia asioita. Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa on hyvä ilmapiiri ja mahdollisuus hyödyntää omaa osaamistasi.

Päiväkoti Värtössä on 10 lapsiryhmää. Värtössä on esiopetusta ja olemme mukana kaksivuotisen esiopetuksen kokeilussa. Päiväkodissamme toimii 3 lapsiryhmää jatketun aukiolojan mukaisesti ma-su. Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella joen ja puistoalueiden läheisyydessä. Oppimisympäristömme mahdollistavat monenlaista toimintaa: ryhmien yhteisessä käytössä on iso liikuntasali ja päiväkodin läheisyydessä on nuotiopaikka, urheilukenttä ja Värtön liikuntahalli.

Meillä on paljon osaamista, ja jaamme mielellämme sitä toisillemme. Työyhteisömme on kehittämis- ja koulutusmyönteinen sekä yhteisöllisyys, positiivisuus ja toisten auttaminen näkyy arjessa. Olemme Vihreä lippu -päiväkoti ja meille on tärkeää kestävän kehityksen toiminta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 28§) mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9037/2022. Hakemus on toimitettava 19.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/varton-paivakoti/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Mikko Gröhn, p. 044 703 5440 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Värtön päiväkoti

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kurkelantie 9, 90230 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat