Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vihdin kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vihdin kunta

Vihdin kunta järjestää joustavasti monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja vihtiläisten lapsiperheiden tarpeisiin vastaten. Tavoitteena on mahdollistaa lapselle hyvä ja huoleton arki huomioiden hänen ainutkertaisuutensa. Tarjoamme kiinnostavan työn ja hyvät mahdollisuudet oman työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen sekä laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön.

Haemme Ojakkalan päiväkotiin hoitovapaan sijaisuuteen hyvät tiimitaidot omaavaa ja työhönsä positiivisesti asennoituvaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, ajalle 1.8.2019 - 30.9.2019. Työntekijän tulee ymmärtää työnsä merkitys lapsen oppimisen, kasvun ja kehityksen tukijana.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteen täytössä noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Lisätietoja antaa Ojakkalan päiväkodin johtaja Irmeli Männikkö, puh. 040 827 1502 tai irmeli.mannikko(at)vihti.fi

Vihdin kunta, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus, Ojakkalan päiväkoti
Osoite: Nummitie 21, 03250 Ojakkala

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan