Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vihdin kunta

Perustuuko työsi kasvatusoptimismiin, positiiviseen työotteeseen ja yhteisöllisyyden periaatteeseen? Haluatko työskennellä kunnassa, jossa kuuluu lapsen ääni? Etsimme Hiidenrannan päiväkotiin Vihtiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ajalle 2.1-31.7.2024.

Etsimme sinua

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon Vihtiin toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta oppivassa yhteisössä. Vihdin kunnassa on avoinna määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä ajalle 2.1.-31.7.2024. Tehtävän ensimmäinen sijoituspaikka on Hiidenrannan päiväkoti.

Päiväkodeissamme on työhönsä sitoutunut, innostunut ja motivoitunut henkilöstö. Varhaiskasvatuksessamme on vahva yhdessä toimimisen ja positiivisen pedagogiikan kulttuuri. Keskeisiä arvojamme ovat lapsen arvostava kohtaaminen ja lämmin vuorovaikutus. Työtäsi tukee varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, esiopetuksen kuraattori ja monialaisten toimijoiden yhteistyöverkosto.

Hiidenrannan 4-ryhmäinen päiväkoti sijaitsee Hiidenveden läheisyydessä rauhallisessa ympäristössä. Hyödynnämme päiväkodin monipuolista lähiympäristöä ja luontokohteita osana oppimisympäristöämme. Toimintamme lähtökohtia ovat huoltajien, lasten ja henkilöstön yhteisöllinen ja osallisuutta korostava arki. Henkilöstömme sitoutuneisuus luo pohjaa hyvälle ja rakentavalle yhteistyölle perheiden kanssa. Toimimme pääosin pienryhmissä. Pienryhmätoiminta mahdollistaa lasten yksilöllisten tarpeiden huomioimisen. Pidämme tärkeänä leikkiä ja sen merkitystä lasten hyvinvoinnille ja oppimiselle. Leikki tuottaa lapsille iloa ja mielihyvää. Pedagogisessa toiminnassamme tavoitteena on oppiva ja hyvinvoiva lapsi.

Hiidenrannan päiväkodissa tarjoamme lapsille turvallisen yhteisön kasvaa ja kehittyä.

Odotamme sinulta yhteistyötaitoja ja yhteisöllisyyteen sitoutumista. Arvostamme erityisesti sensitiivisyyttäsi lapsen vuorovaikutuksessa ja moninaisuuden kohtaamisessa. Viihdyt meillä, mikäli koet tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnä olevan vuorovaikutuksen sekä itsesi kehittämisen. Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle: - Suunnitelmallisen perehdytyksen - Ammattitaitoisen työyhteisön ja läsnäolevan esihenkilön - Erinomaiset koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen - Henkilöstöetuina mm. ePassilla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluita, BREAK PRO taukoliikuntaohjelman, alennuksia vihtiläisistä yrityksistä - Työterveyshuollon palvelut - Työhöntulotarkastuksen työterveydessä - Kunta-alan lomaetuudet

Lisätietoja: Päiväkodin johtaja Minna Lammi, p. 050-3024403 etunimi.sukunimi@vihti.fi

Työ alkaa 2.1.2024. Hakuaika päättyy ja hakemukset toimitetaan 4.12.2024 klo 15 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain VIH-03-534-23)

Ryhmä- ja yksilöhaastattelut järjestetään erikseen sovittuna aikana 11.12.2023.

Vihdin kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.youtube.com/watch?v=ypQyzLnkvW4

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Minna Lammi p.050-3024403, minna.lammi@vihti.fi
klo 8-15 välisenä aikana.

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Hiidenrannan päiväkoti

Vihti on sopivan kokoinen kunta noin 40 minuutin päässä Helsingistä. Kuntamme 1 180 eri alojen ammattilaista pitävät huolta lähes 30 000 vihtiläisen hyvinvoinnista ja palveluista. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Toimimme rohkeasti, luovasti ja ennakoivasti. Uskallamme kokeilla ja onnistua, mutta myös epäonnistua ja yrittää uudelleen. Rohkeudella luomme Vihdistä entistä elinvoimaisemman kunnan, joka erottuu kuntien välisessä kilpailussa edelläkävijänä. Olemme mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -toiminnassa. Työpaikkamme ovat savuttomia ja tuoksuttomia.

Tervetuloa innostuneeseen ja iloiseen joukkoomme!


Osoite: Tiesmäenkuja 6, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Savuton työpaikka Vihdin kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat