Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vihdin kunta

Perustuuko työsi kasvatusoptimismiin, positiiviseen työotteeseen ja yhteisöllisyyden periaatteeseen? Haluatko työskennellä kunnassa, jossa kuuluu lapsen ääni? Etsimme Hiidenrannan päiväkotiin Vihtiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ajalle 2.1-31.7.2024.

Etsimme sinua

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon Vihtiin toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta oppivassa yhteisössä. Vihdin kunnassa on avoinna määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä ajalle 2.1.-31.7.2024. Tehtävän ensimmäinen sijoituspaikka on Hiidenrannan päiväkoti Kopuntien yksikkö (ent. Luontolan päiväkoti).

Päiväkodeissamme on työhönsä sitoutunut, innostunut ja motivoitunut henkilöstö. Varhaiskasvatuksessamme on vahva yhdessä toimimisen ja positiivisen pedagogiikan kulttuuri. Keskeisiä arvojamme ovat lapsen arvostava kohtaaminen ja lämmin vuorovaikutus. Työtäsi tukee varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, esiopetuksen kuraattori ja monialaisten toimijoiden yhteistyöverkosto.

Hiidenrannan päiväkodin Kopuntien yksikkö (ent. Luontolan päiväkoti) on 3-ryhmäinen päiväkoti, joka sijaitsee Hiidenrannassa luonnon keskellä upeiden järvimaisemien äärellä. Päiväkodissa on kolme ryhmää. Tarjoamme varhaiskasvatusta läsnä olevassa, toivorikkaassa ja turvallisessa ilmapiirissä. Meillä lapset saavat kasvaa leikkien, oppien ja erehtyen. Kunnioitamme ja arvostamme jokaisen ihmisen ainutkertaisuutta. Pidämme luontoa arvokkaana ja huomioimme sen antamat mahdollisuudet toiminnassamme. Yhteisöllisyys välittyy talossa vieraileville.

Odotamme sinulta yhteistyötaitoja ja yhteisöllisyyteen sitoutumista. Arvostamme erityisesti sensitiivisyyttäsi lapsen vuorovaikutuksessa ja moninaisuuden kohtaamisessa. Viihdyt meillä, mikäli koet tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnä olevan vuorovaikutuksen sekä itsesi kehittämisen. Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle: - Suunnitelmallisen perehdytyksen - Ammattitaitoisen työyhteisön ja läsnäolevan esihenkilön - Erinomaiset koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen - Henkilöstöetuina mm. ePassilla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluita, BREAK PRO taukoliikuntaohjelman, alennuksia vihtiläisistä yrityksistä - Työterveyshuollon palvelut - Työhöntulotarkastuksen työterveydessä - Kunta-alan lomaetuudet

Lisätietoja: Päiväkodin johtaja Minna Lammi (alkaen 1.1.2024), p. 050-3024403, minna.lammi@vihti.fi klo 8-15 välisenä aikana.

Työ alkaa 2.1.2024. Hakuaika päättyy ja hakemukset toimitetaan 4.12.2023 klo 15 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain VIH-03-535-23)

Ryhmä- ja yksilöhaastattelut järjestetään erikseen sovittuna aikana 11.12.2023.

Vihdin kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.youtube.com/watch?v=ypQyzLnkvW4

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Minna Lammi p.050-3024403 minna.lammi@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Hiidenrannan päiväkoti

Vihti on sopivan kokoinen kunta noin 40 minuutin päässä Helsingistä. Kuntamme 1 180 eri alojen ammattilaista pitävät huolta lähes 30 000 vihtiläisen hyvinvoinnista ja palveluista. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Toimimme rohkeasti, luovasti ja ennakoivasti. Uskallamme kokeilla ja onnistua, mutta myös epäonnistua ja yrittää uudelleen. Rohkeudella luomme Vihdistä entistä elinvoimaisemman kunnan, joka erottuu kuntien välisessä kilpailussa edelläkävijänä. Olemme mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -toiminnassa. Työpaikkamme ovat savuttomia ja tuoksuttomia.

Tervetuloa innostuneeseen ja iloiseen joukkoomme!


Osoite: Kopuntie 1, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Savuton työpaikka Vihdin kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat