Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vihdin kunta

Vihdin kunta järjestää joustavasti monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja vihtiläisten lapsiperheiden tarpeisiin vastaten. Tavoitteena on mahdollistaa lapselle hyvä ja huoleton arki huomioiden hänen ainutkertaisuutensa. Tarjoamme kiinnostavan työn ja hyvät mahdollisuudet oman työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen sekä laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön.

Haemme Myrskylänmäen päiväkotiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2021 - 31.5.2021.

Toivomme hakijalta hyviä tiimitaitoja sekä työhön positiivista asennetta. Myrskylänmäen päiväkodissa toimii lämminhenkinen ja joustava työyhteisö! Työntekijän tulee ymmärtää työnsä merkitys lapsen oppimisen, kasvun ja kehityksen tukijana.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen täytössä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Myrskylänmäen päiväkodin johtaja Riikka Paakeli-Tamminen, puh. 050 462 0846,
riikka.paakeli-tamminen(at)vihti.fi

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Myrskylänmäen päiväkoti
Osoite: Myrskylänkuja 2, 03400 Vihti

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!