Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Viherlaakson koulun esiopetus - Espoon kaupunki

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua työskennellä esiopetusryhmässä? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Nuumäen päiväkodin alaisuudessa toimimaan Viherlaakson koulun esiopetukseen. Tule Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään, koulun tiloissa toimivaan esipetusryhmään.. Koulun tiloissa tomivat sekä Ahvenet että Tiki-orava-ryhmät.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti leikki, luonto ja lapsilähtöisyys. Meille on tärkeää, että lasta kuunnellaan ja arvostetaan.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa esiopetuksen kokopäivä pedagogiikan järjestämisestä ja toteuttamisesta. Tärkeä osa työtäsi on läsänolo lasten kanssa.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että kokopäiväpedagogiikka toteutuu!
Tässä työssä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja hyödyntämään taitojasi koulun oppimsympäristössä.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat ja varhaiskasvatuksen opettajat. Arjen työssä sinua tukevat lisäksi päiväkodin johtaja. Lisäkis laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja on tiiviisti mukana päiväkodin arjessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Nuumäen päiväkoti / Viherlaakson koulun esiopetus
Kievarinraitti-1-3
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Katja Karlsson, puh. 046 877 1448, katja.karlsson@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Kievarinraitti-1-3, 02710 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat