Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (vuororyhmä) - Lohjan kaupunki

Hei sinä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja! Oletko kiinnostunut lapsilähtöisestä työskentelystä vuoropäiväkodissa yhdessä muun tiimin kanssa?

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Päiväkoti Oravaisten vuororyhmään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteesen.

Päiväkodissamme painotamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintakulttuuria. Meillä jokainen lapsi otetaan vastaan yksilönä. Lapsen kanssa toimivat aikuiset ovat turvallisia, he tuovat johdonmukaiset rajat ja toimivat sylinä ja lohtuna sitä tarvitsevalle. Kiireettömyys ja lapsentahtisuus toimivat varhaiskasvatuksen arjen perustana.

Toivomme hakijoilta sensitiivistä ja lämmintä kohtaamista lasten kanssa työskennellessä yhteistyössä päiväkodin henkilöstön ja perheiden kanssa. Arvostamme kokemustasi ja/tai kiinnostustasi varhaiskasvatusta kohtaan.

Jos kiinnostuksesi heräsi vuororyhmän lastenhoitajan tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä! Kerro meille, millaista osaamista sinulla on.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto:
- lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettu lähihoitajan tutkinto
- lastenohjaaja (lapsi- ja perhetyön perustutkinto)
- ennen lain voimaantuloa (1.8.2005) suoritettu tehtävään soveltuva kouluasteinen sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammatillinen tutkinto tai tutkinto, joka on antanut kelpoisuuden sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 804/1992 5 §:ssä tarkoitettuihin tehtäviin asetuksen siirtymäsäännösten nojalla:
- lastenhoitaja
- päivähoitaja

Palkka on 2196,94-2231,90 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
päiväkodinjohtaja Sari Jeskanen p. 044 374 0170, sari.jeskanen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 27.5.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta. Kuoreen tunnus LOH-09-217-22.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Oravaisten päiväkoti
Osoite: Kirjastopolku 7, 08500 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat