VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJA vuorotyöhön - Raahen kaupunki

Haemme Raahen kaupungin Lybeckerinpuiston vuoropäiväkotiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa/ lastenhoitajia sijaisuuksiin keväälle 2021. (Myös Vihannin päiväkodissa on vuororyhmä, joten ilmaise hakemuksessasi, mikäli olet valmis tarvittaessa toimimaan myös Vihannin päiväkodissa).

Sijaisuus täytetään kun sopiva hakija löytyy. Hakuaikaa jatketaan syyskuun 2021 loppuun asti.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).
Myös alalle opiskelevat huomioidaan.

Sitoutuminen Raahen kaupungin varhaiskasvatuspalveluiden yhteisten tavoitteiden toteutumiseksi sekä vuorotyöhön edellytetään.

Valittujen tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus tehdään sähköisesti kuntarekry.fi - sivustolle.Lisätietoja

http://www.raahe.fi/opetus ja varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Varhaiskasvatus

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää, tehdä työtä ja harrastaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 5 D, Brain Center, 1. krs. Raahe, 92101 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat