Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan keikkatyö 2020 - Kirkkonummen kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan lyhytaikaiset sijaisuudet, Kirkkonummen kunnan päiväkodit

Tule meille keikkatöihin Kirkkonummelle! Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Kirkkonummen kunnan lyhytaikaisiin lastenhoitajan sijaisuuksiin. Päiväkodeissa toteutamme laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti monipuolisissa tehtävissä lasten parissa. Kaikissa päiväkodeissamme on osaava esimies ja mukava työyhteisö.

Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, hyvät vuorovaikutustaidot ja omatoiminen sekä vastuullinen tapa työskennellä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, johon sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla. Varhaiskasvatuslaki § 28 (540/2018) ja Valtioneuvoston asetuksessa § 3 (1177/2018) määritellään soveltuvat tutkinnot.
Huomioimme myös alan opiskelijat ja kokemusta varhaiskasvatuksesta omaavat hakijat.

Hakijan tulee esittää haastattelussa henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.
Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään lyhytaikaisissa sijaisuuksissa Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä päiväkodeissa, täytä sähköinen hakemus www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja:
Varhaiskasvatuksen palvelusihteeri Marina Morelli puh. 040 126 9300 marina.morelli@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään lyhytaikaisissa sijaisuuksissa Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä päiväkodeissa, täytä sähköinen hakemus www.kuntarekry.fi.

Suomenkielinen varhaiskasvatus
Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Voit seurata meitä myös Facebookissa, Kirkkonummen kunta - Kyrkslätts kommun ja Instagramissa @kirkkonummenkunta.