Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuudet - Joroisten kunta

Joroinen - Suomen liikkuvin kunta 2021

Haemme Joroisten varhaiskasvatukseen lasten kanssa työskentelystä innostuneita, hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot omaavia työntekijöitä varhaiskasvatuksen opettajan ja -lastenhoitajan sijaisuuksiin.
Joroisten kunnassa on kaksi päiväkotia; kirkonkylän koulukeskuksessa sijaitseva Päiväkoti Pyrri ja Kuvansin taajamassa, Varkauden kupeessa, sijaitseva Kuvansin päiväkoti. Kolman kylällä on ryhmäperhepäiväkoti. Tarkempaa tietoa varhaiskasvatusyksiköistämme löydät Joroisten kunnan nettisivuilta. Päiväkoti Pyrrin toimintaan voit tutustua myös Päiväkoti Pyrrin blogissa.

Joroisten varhaiskasvatuksen punaisena lankana on positiivinen pedagogiikka. Toiminnassamme korostuvat arvostava kohtaaminen ja hyvän huomaaminen. Lasten ja huoltajien osallisuus on keskeinen osa toimintakulttuuriamme: lapset, huoltajat ja kasvattajat yhdessä suunnittelevat, toteuttavat ja arvioivat toimintaa.

Jokaisessa yksikössä toimimme joustavasti pienryhmissä korostaen leikin ja liikunnan merkitystä lapsen kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin edistäjänä.

Edellytämme sinulta vähintään 18-vuoden ikää ja alan koulutusta tai kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Tee hakemus ja lähetä se meille Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Kutsumme sinut haastatteluun ja tarkistamme henkilöllisyyden, lasten kanssa työskenteleviltä vaaditun rikosrekisteriotteen ja tutkinto- ja työtodistukset. Jos olet opiskelija, ota viimeisin opintorekisteriote mukaan.

Lisätietoja

http://www.joroinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat varhaiskasvatuspäällikkö Kirsi Toroi 040 766 5222 kirsi.toroi@joroinen.fi tai Kuvansin päiväkodinjohtaja Mari Huupponen 040 182 4057 mari.huupponen@joroinen.fi

Lisätietoja

Joroisten kunta, Sivistyspalvelut , Varhaiskasvatus

Joroisten kunta on Pohjois-Savossa sijaitseva n. 4 500 asukkaan vireä ja liikkuva maaseutupitäjä loistavien liikenneyhteyksien ja luonnon äärellä. Vahvojen maatalouden ja metalliteollisuuden lisäksi matkailulla ja ihmisen hyvinvointia edistävillä palveluilla on oma sijansa Joroisten elinkeinoelämässä.


Osoite: Opintie 4, 79600 Joroinen

Sinulle suositellut työpaikat