Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus - Kotkan kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana varhaiskasvatuksen
lastenhoitajan sijaisuus 1.8.2019 - 9.5.2020, työsuhteen nykyinen sijoituspaikka
on Sateenkaaren päiväkoti.

Etsimme aktiivista varhaiskasvatuksen ammattilaista. Arvostamme sensitiivistä työotetta ja sitoutumista oman työn ja pedagogiikan kehittämiseen uuden varhaiskasvatussuunnitelman
perusteiden mukaisesti. Lisäksi arvostamme perehtyneisyyttä pienryhmäpedagogiikkaan ja innostusta osallistua toiminnan kehittämiseen uudenlaisissa oppimisympäristöissä.
Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka on 2141,54 € / kk.

Kelpoisuusvaatimus varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § mukaan ja kelpoisuuden tuovat opinnot valtioneuvoston asetuksen 753/2018 § 3 mukaiset.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tehtävissä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 78811 7896 (ma - pe klo 7 - 14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.
Hakuaika päättyy 20.5.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Sari Kölli-Torvinen, puh 040 356 4919.

Varhaiskasvatus
Osoite: 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan