Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus - Nurmeksen kaupunki

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia (3 kpl) määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2021-31.7.2022. Ensisijainen sijoituspaikka on varhaiskasvatuksen alue 2, Pikku-Kaarlen päiväkoti, vuorohoitoryhmä Kondiet.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lastenohjaaja tai lähihoitaja sisältäen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman), tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja tai päivähoitaja.

Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Toimea haetaan sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaamisesta.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Sanna Valjus, puh. 04010 45319 sanna.valjus@edu.nurmes.fi

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Kaarlonkatu 10, 75500 Nurmes

Sinulle suositellut työpaikat