Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus - Juuan kunta

Juuan kunnassa tarjotaan lämminhenkistä, lapsilähtöistä ja laadukasta varhaiskasvatusta. Varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen sijaisuus (hoitovapaa) ajalle 1.9.2021 - 2.1.2022. Tehtävä sijoittuu vuorohoitopäiväkoti Puuhelmeen. Työ on vuorotyötä ja se sisältää satunnaisesti hoidon tarpeesta riippuen yötyötä.

Tehtävässä noudatetaan varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisia varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehtoja ja valitulta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta sekä joustavaa työhön suhtautumista.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksisaannista.

Hakuaika päättyy 7.7.2021. Tehtävässä noudatetaan 2kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. varhaiskasvatuspäällikkö Jenna Gröhn 050 533 6707, jenna.grohn@edu.juuka.fi
Vastaava varhaiskasvatuksen opettaja Sari Kuronen 050 477 7585, sari.kuronen@edu.juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on noin n. 4600 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta. Varhaiskasvatuksen palvelualueeseen kuuluu päiväkoti Pikku-Elli sekä vuorohoitopäiväkoti Puuhelmi. Lisäksi Juuassa on tarjolla kodinomaista perhepäivähoitoa sekä Ahmovaarassa toimiva ryhmis. Juuan kunta on savuton työpaikka


Osoite: Rakkaudenkuja, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat