Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimi - Ylitornion kunta

Ylitornion sivistyslautakunta julistaa haettavaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimen varahenkilöstössä 13.12.2021 alkaen. Tehtävään kuuluu toimia kiertävänä lastenhoitajana kunnan kaikissa varhaiskasvatusyksiköissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (2018/540) 28 §:n mukainen koulutus. Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteeseen Ylitornion kunta/Varhaiskasvatus, Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio. Hakuaika päättyy 25.10.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiskasvatusjohtaja Päivi Yliniva puh. 0400-220368, paivi.yliniva@ylitornio.fi

Lisätietoja

Ylitornion kunta

Ylitornio on n. 3 900 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Sinulle suositellut työpaikat