test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimi - Haapaveden kaupunki

Haemme Haapaveden varhaiskasvatukseen Onnimannin päiväkotiin vakituista lastenhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan toimeen. Sijoituspaikkana on pidennetyn aukioloajan ryhmä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lastenhoitaja toimii lapsiryhmän kasvatus-, opetus- ja hoitotehtävissä sekä osallistuu ryhmän toiminnan ja oppimisympäristön suunnitteluun ja arviointiin yhdessä tiiminsä kanssa. Työ pidennetyn aukioloajan ryhmässä on vaihtelevaa ja odotamme lastenhoitajalta positiivista ja joustavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Kelpoisuusehdot ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §: mukaiset.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina. ( HUOM. muut todistukset toimitetaan myöhemmin). Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Päiväkoti Onnimanni, Kirkkotie 15, 86600 Haapavesi.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

liisa.koponen(at)haapavesi.fi, 044 7591 287 Päiväkodin johtaja
outi.pudas(at)haapavesi.fi, 044 7591 281 Varhaiskasvatuspäällikkö

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, varhaiskasvatus

Haapavesi on n. 7000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, jossa on hyvä asua, elää ja olla. Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja laaja koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen asuinympäristön. Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen.


Osoite: Kirkkotie 15, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat