Skip to main content
test

Tule tekemään varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työtä osaavaan ja moniammatilliseen joukkoomme!

Kangasalan varhaiskasvatuksessa on kaksi avointa varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajan (varahenkilö) tehtävää. Tehtävät voidaan täyttää 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toinen avoinna olevista lastenhoitajan tehtävistä on Harjunsalon vuorohoitoyksikössä ja tähän tehtävään hakevalta edellytämme mahdollisuutta tehdä vuorotyötä. Toinen lastenhoitajan tehtävä on Omenatarhan päiväkodissa.

Varahenkilönä toimivista lastenhoitajista toinen tulee työskentelemään Harjunsalon vuorohoitoyksikössä. Toinen varahenkilö toimii kahdessa eri päiväkodissa. Tulet siis olemaan osa kahta eri työyhteisöä, joissa jokainen tiimin jäsen on tärkeä osa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamista. Varahenkilöinä toimivien lastenhoitajien tehtäviin kuuluvat lapsen kasvun, terveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin turvaaminen ja edistäminen ja olet mukana toteuttamassa ja kehittämässä laadukasta pedagogista toimintaa.

Kangasalan varhaiskasvatuksessa on erilaisia ammatillisia työryhmiä työn tekemisen tukena. Meillä on hyvät mahdollisuudet edistää osaamista ja ammattitaitoa koulutusten kautta ja päästä keskustelemaan työstä esim. mentorointiryhmissä samaa työtä tekevien kanssa. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä erilaisia etuuksia (mm. Epassi hyvinvointietuus 150€, uimahalliliput, työyhteisöille tyhyraha) sekä monipuoliset työterveyspalvelut.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta työhön ja halua tehdä arvokasta työtä lasten parissa.

Kelpoisuusehtona on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, johon sisältyy tai jota on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen opinnoilla (540/2018, §28).

Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ja tutkintotodistus. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka on KVTES:in mukainen.

Haastattelut ovat 13.6. ja 14.6 iltapäivällä. Haastatteluihin kutsut lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
http://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat varhaiskasvatusyksikön johtajat Soile Kaari puh. 050 394 8456 ja Hanna Kaskelma puh. 050 597 5717.

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus- ja esiopetuspalvelut

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.


Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat