Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajia ja opettajia - Kittilän kunta

Haemme Kittilän varhaiskasvatukseen lastenhoitajia ja opettajia eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin syksylle 2022. Työsuhteista sovitaan erikseen hakijan kanssa.

Pätevyysvaatimus lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 28 § ja opettajan tehtävään 26 § mukainen. Lisäksi vaaditaan hygieniapassi. Työsuhteessa noudatetaan KVTES:n määräyksiä.

Palkkaus lastenhoitajan tehtävään 2216,45 € ja opettajan tehtävään 2639,34 €.

Kittilän varhaiskasvatuksessa näkyvät elämisympäristömme tärkeät elementit; luonto ja vuodenajat. Suunnitelmallisuus, kehittäminen ja vaikuttavuus haastavat meitä päivittäin, joten arvostamme erinomaisia tiimityötaitoja ja ammatillista työotetta.

Toimintamme perustuu lapsia ja perheitä osallistavaan työskentelyyn, jossa inhimillisyys ja kyky kuunnella ovat arvokas pääoma. Jos kiinnostuit tehtävästä, toivomme sinun jättävän hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta. Tutkintotodistus pyydetään liittämään liitetiedostona.

Ennen tehtävän vastaanottamista tulee työntekijän esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatettava koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta.

Lisätietoja

http://www.kittila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat Katja Lehmuslehti p. 040 681 1206 tai varhaiskasvatuspäällikkö p. 040 716 2084.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@kittila.fi

Lisätietoja

Kittilän kunta, Varhaiskasvatus

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet. Kittilän kunta toteuttaa Unicefin lapsiystävällistä kunta -toimintamallia, mikä näkyy lasten ja perheiden etuja painottavana päätöksentekona.


Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Sinulle suositellut työpaikat