Varhaiskasvatuksen lastenhoitajien ja varhaiskasvatuksen opettajien eripituisia sijaisuuksia Hollolassa - Hollolan kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajien ja varhaiskasvatuksen opettajien eripituisia sijaisuuksia Hollolassa - Hollolan kunta

Hollolan kunnan varhaiskasvatus hakee sijaisia varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sekä varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin päiväkodeissa ja esiopetuksessa.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (13.7.2018/540) 26, 28 ja 75 § mukainen pätevyys ja esiopetuksessa asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (14.12.1998/986) mukainen esiopetuspätevyys. Tehtävästä riippuen myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Lasten parissa työskenteleviltä edellytämme voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä ennen tehtävään valintaa.

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia päiväkodeissamme, käy täyttämässä hakemus alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä, kun meillä on tarvetta mm. lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja anne.kinnunen@hollola.fi

Hollolan kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Varhaiskasvatus
Osoite: Hollola

Hollola on 24.000 asukkaan elinvoimainen ja uudistuva kunta Päijät-Hämeessä. Meillä työskentelee yhteensä yli 600 innostunutta ammattilaista hyvinvoinnin ja elinvoiman palvelualueilla sekä konsernipalveluissa. Panostamme parhaaseen asiakaspalveluun mm. tarjoamalla vuosien 2019 - 2020 aikana koko henkilöstölle mahdollisuuden kehittää asiakaspalveluosaamistaan. Tule kanssamme luomaan hyvää elämää Hollolan kunnan asukkaille.