Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajien sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Sijaisuuksia tarjolla varhaiskasvatuksen ammattilaisille!

Etsimme VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJIA eri mittaisiin sijaisuuksiin Jyväskylän kaupungin päiväkoteihin.

Sijaisuuksien kautta keräät työkokemusta ja voit tutustua varhaiskasvatuksen eri toimintayksiköihin. Osa sijaisuuksista sijoittuu vuorohoidon päiväkoteihin.

Lastenhoitajana työskentelet tiimissä ja sinulla on vaihtelevia hoito- ja kasvatustehtäviä. Osallistut myös yksikön varhaiskasvatuksen suunnitteluun, toteuttamiseen sekä kehittämiseen.

Työyhteisöissämme on hyvä yhteishenki ja energia. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden viihtyä ja kehittyä työssäsi varhaiskasvatuksen lastenhoitajana.

Kelpoisuusvaatimuksena lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 28§:n mukainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava soveltuva tutkinto. Sijaisuuksia voit tehdä myös, jos olet alan opiskelija tai mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta lastenhoitajan tehtävistä ja kiinnostus alaa kohtaan.

Ennen sijaisuuden aloittamista tulee sijaisuuten valitun esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

TERVETULOA MEILLE TÖIHIN!

Varaathan hakemuksen jättämisen jälkeen Teams-haastatteluajan Jyväskylän kaupungin rekrytoinnista sähköpostitse osoitteesta: sijaisrekrytointi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jyväskylän kaupungin rekrytointi
sijaisrekrytointi@jyvaskyla.fi
www.jyvaskyla.fi/rekrytointi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat