Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhyt- ja pitkäaikaiset sijaisuudet - Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus

Turun kaupungin päiväkodeissa tarjotaan lapsille turvallinen ja lämmin oppimisympäristö, jossa he saavat kasvaa ja kehittyä leikin, liikkumisen, tutkimisen, taiteen ja muun monipuolisen toiminnan kautta.

Varhaiskasvatuksessa jokainen päivä on erilainen. Työpäivä voi sisältää kaikkea metsäretkistä leikkiin ja draamatyöskentelystä iltapäivädiskoihin. Lapset, iloiset tervehdykset ja lämpimät rutistukset ovat läsnä joka päivä.

Haemme sijaisia varhaiskasvatuksessa kasvatus- ja hoitotehtäviin sekä avustus- ja siivoustehtäviin. Tehtäviä ovat varhaiskasvatuksenopettaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, lastenhoitaja, perhepäivähoitaja, päivähoitotyöntekijä, päivähoitoavustaja ja laitoshuoltaja.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät em. toimien annettujen asetusten mukaisesti. Huomioimme myös hoito- ja kasvatusalan sekä puhdistuspalvelualan opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

Turun kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuteen kuuluvat varhaiskasvatus, perusopetus, lukiokoulutus, ammatillinen koulutus, yleissivistävä aikuiskoulutus ja ruotsinkielinen kasvatus ja opetus.

Suomenkielinen varhaiskasvatus on jaettu neljään palvelualueeseen, joissa on yhteensä n. 50 päivähoitoyksikköä. Lisäksi ruotsinkielisellä palvelualueella on 4 päivähoitoyksikköä. Perhepäivähoitoa ja leikkipuistotoimintaa järjestetään jokaisella alueella.

Tule osaksi ammattitaitoista, innostunutta ja sitoutunutta henkilökuntaamme. Tervetuloa kanssamme tekemään tärkeää työtä!

Kiinnostuitko tehtävistämme? Käy täyttämässä hakemuksemme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varkas.rekry@turku.fi

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Sinulle suositellut työpaikat